OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Hacka Iphone 2020 IOS 13.3-13.3.4

Medan iOS är känt för sin säkerhet har ett nytt säkerhetshål upptäckts som gör att apple-användare kan falla offer för försök av hackare. Apple är snabba på att patcha sådana buggar buggen kommer matchas i iOS 13.3.5 så ifall man vill testa buggen måste man göra det innan dess.

Det senaste sättet att få en iPhone att krascha är italienska flaggan / Sindhi text buggen. Det är ett textmeddelande som krascha din iPhone eller iPad. Detta är inte första gången apple har problem med en sms bugg som har potential att krascha iPhone och andra enheter.

Sindhi / Italienska flaggan text bomb

I april 2020 cirkulerade en serie tecken med kapacitet att krascha iPhone och iPads. Karaktärerna – skrivna i Sindhi, ett indo-iranskt språk – åtföljdes av en italiensk flagga emoji (även om alla emojis skulle ha haft en liknande effekt eftersom det är den särskilda kombinationen av Sindhi tecken som är problemet.) Mer information om sindhi/italienska flaggan text bomb hittar ni här.

Lösning på problemet

Om du får texten så är lösningen är att använda Siri för att skicka ett annat meddelande till avsändaren av text bomben, på så sätt behöver du inte visa texten på din iPhone och det i sin tur leder till att telefonen inte kraschar. När du har skickat den nya texten tas problemtecken bort från förhandsgranskningen och det i sin tur leder till att kraschen inte händer. För att vara säker att hela problemet är borta kan du behöva ta bort hela meddelandetråden.

Hjälp oss genom att gila sidan!

Rutan kommer stängas efter 30 sekunder eller ifall du gillar oss:

Alltomhacking.se drivs för att hjälpa alla förstå hur man hackar och för att folk ska bli mer medvetna att det är ganska enkelt att hacka. Men för att vi ska kunna hålla sidan upp så behöver vi betala för servrar mm. Det är därför vi ber dig att gilla våran sida. Det ger oss drivkraft för att fortsätta.

För att stänga detta fönster måste du uppfylla ett av alternativen:

  • Gilla oss på Facebook
  • Vänta 30 sekunder