OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Hur får man gratis Robux för Roblox?

Om du vill få gratis robux finns det både hemsidor och applikationer som gör det möjligt att få gratis Robux för Roblox. Roblox är ett super populärt spel med över 100 miljoner installationer på Google Playstore och 43 miljoner aktiva spelare! Nedan har vi samlat våra rekomendationer:

Hemsidor som ger gratis Robux

Ett sätt jag fick gratis robux för inte länge sen var att jag använde en sida som heter bloxearn. Vad man gör för att få robux där är helt enkelt att vara med i undersökningar som tar ungefär 10 minuter beroende på vad hur mycket robux du får. Om man gå in på deras Discord server ger de ut koder ibland som kan ge 10 till 20 robux var. Jag har sammanlagt tjänat 260 robux. Ett tips för när du gör undersökningar är att ljuga om din identitet: https://bloxearn.com/, https://rewardrobux.com/earn. Det här är två exempel på bra hemsidor. Du loggar in genom att skriva ditt roblox namn och därefter tjänar du robux!

Applikationer som ger gratis Robux

 Du kan också minea bitcoins och redeema robux gift cards med hjälp av dem. En bra app för det kallas för Salad. Såklart behöver du ha ett bra grafikkort för att kunna minea effektivt. Jag har inte använt det här lika mycket men jag har en kompis som började i september 2021 och har redan tjänat 120$! https://salad.com/ heter hemsidan där man laddar ner Salad