OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Jailbreak för ios 14.8

Först se till att din ios device är på 14.8. Eftersom vi kommer använda altstore metoden så kommer du behöva ha en dator. 

För att kunna Jailbreaka din mobil måste du har nedladdad Itunes och icloud från apples hemsida: https://support.apple.com/en-us/HT204283, https://www.apple.com/itunes/. Se till att du inte har Microsoft version och installera icloud först. 

Nu kan du ladda ner AltStore från deras hemsida: https://altstore.io/. När det har laddats ner öppna du upp det och installera. När det är installerat öppna du upp det genom att söka i nedre vänstra hörnet. Nu borde det finnas i systemfältet i det nedre högra hörnet och för att öppna det kan du expandera och visa dolda ikoner och där finns AltServer så vi är redo för nästa steg.

Koppla in din mobil till datorn och lita anslutningen på båda enheterna. När det är betrodd kan vi gå till AltServer knappen och klicka sedan på installera alt store på din Iphones namn. Skriv in ditt Apple ID och lösenord. Om du har använd AltSore förut trycker du bara på ok på popup fönstret. Efter några sekunder borde AltStore vara nedladdat på din mobil. Sist för att kunna öppna appen ska du gå in på inställningar för allmän enhetshantering och lita på vår Apple ID.

Nu att du har allt förberedd kan du gå in på https://unc0ver.dev/ officiella webbplats ladda ner den senaste versionen 8.0.2. När det är klart kan du trycka uppe i högra hörnet och dela det till AltStore för att börja installationen. Om detta är din första gång måste du faktiskt logga in på AltStore med ditt Apple ID

Men om du har Unc0ver verktyget på din mobil kan du koppla bort laddaren från datorn. Nu tillbaka till inställningar appen gå till allmänt. Gå hela vägen ner till profiler och enhetshantering och tryck på ditt apple id och verifiera här om det inte redan är. Nu kan du öppna upp Unc0ver och jailbreaka vid denna tidpunkt. Det här kommer att ta två steg du kommer att gå vidare och jailbreaka när enheten kommer att starta om. Efter att mobil har startat om ge din telefon en minut eller två innan du trycker på jailbreak en andra gång. Men nu för andra gången kan vi fortsätta med jailbreak processen och förhoppningsvis kommer det att slutföras. Om det står Jailbreak Completed är det ett tecken på ett lyckat jailbreak det kommer att återuppta och sedan när det är online igen borde vi se cydia på hemskärmen.