OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Att hacka en bank

Banker har en otroligt hög säkerhet och det är egentligen inte värt att försöka hacka dem. Detta skulle nämligen innebära ett långt fängelsestraff om du inte kom undan med det. Faktum är att det idag inte finns något sätt för dig att hacka en bank och komma undan med det. Det finns inte heller något garanterat bra verktyg och det är istället en stor chans att du får spendera resten av ditt liv i ett fängelse om du försöker.

Om du vill hacka en banks system, behöver du göra detta inifrån. Det som hittills har prövats är att överbelasta bankernas hemsidor, genom att skapa en enormt stor trafikmängd, så att de har blivit nedlagda. På så sätt har man lyckats att lägga ned bankernas servrar. Att hacka en bank är indirekt likvärdigt med att utföra ett rån. För att du ska kunna hacka en bank, krävs det att du hittar en fungerande sårbarhet, samt att du har kunskaper om hur du ska utnyttja den. Det krävs även att du har flera konton i olika länder som du kan använda dig av. Det vanligaste sättet att försöka, är att använda sig av trojaner och att pröva att hacka banken inifrån.

Detta innebär inte att du måste försöka manipulera en stackars anställd på banken, utan att du till exempel kan skicka ett e-postmeddelande innehållandes en fil som tar sig in i bankernas system. Även USB-minnen har visat sig vara användbara när det gäller att komma åt känslig information. Det enda som krävs är ett USB-minne som innehåller en skadlig trojan. Du måste sätta in det i en offentlig dator och därefter är det bara för dig att hoppas att en bankanställd kommer att använda samma dator med samma USB-minne som även kommer att användas i banken. Ha i åtanke att trojanen kommer att hamna på alla USB-minnen och alla datorer som är länkade till det. Därför ökar även sannolikheten för att du kommer att lyckas.

Även elfel är någonting som man kan utnyttja när det gäller att hacka sig in i ett banksystem. Faktum är dock att när du väl är inne i systemet, riskerar du fängelse.

Hjälp oss genom att gila sidan!

Rutan kommer stängas efter 30 sekunder eller ifall du gillar oss:

Alltomhacking.se drivs för att hjälpa alla förstå hur man hackar och för att folk ska bli mer medvetna att det är ganska enkelt att hacka. Men för att vi ska kunna hålla sidan upp så behöver vi betala för servrar mm. Det är därför vi ber dig att gilla våran sida. Det ger oss drivkraft för att fortsätta.

För att stänga detta fönster måste du uppfylla ett av alternativen:

  • Gilla oss på Facebook
  • Vänta 30 sekunder