OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Hur använder man Google för Hacking (Hacka webcams och annat)

Google betjänar nästan 80 procent av alla sökfrågor på Internet, vilket bevisar att dem är den mest populära sökmotorn. Men gör Google det möjligt att nå inte bara offentligt tillgänglig information resurser, men också ger tillgång till några av de mest konfidentiell information som aldrig borde ha avslöjat.

I detta inlägg kommer du att hitta information om hur du använder Google för att utnyttja sårbarheter som finns inom många webbplatser. Nedan är några av de sätt att använda Google för dataintrång:

1. Använd Google för att hacka Övervakningskameror / ipcam:

Det finns många säkerhetskameror som används för övervakning av platser som parkeringsplatser, campus, vägtrafik mm. Med Google är det möjligt att hacka dessa kameror så att du kan se bilder som tas med dem i realtid. För detta är att använda allt du behöver göra just följande sökfråga i Google. Skriv in Googles sökruta exakt som anges nedan och tryck enter:
inurl:”viewerframe?mode=motion”
 
Ip cam

Som du kan se i ovan skärmdump, har du nu tillgång till live kameror som arbetar i realtid. Du kan även flytta kamerorna i alla fyra riktningar, utföra åtgärder som zooma in och zooma ut. Denna kamera har verkligen en mindre uppdateringsfrekvens. Men det finns andra sökfrågor som du kan få tillgång till andra kameror som har snabbare uppdateringsfrekvenser. För att komma åt dem, bara använda följande sökfråga:

intitle:”Live View / – AXIS”

Nu, klicka på någon av sökresultaten för att få tillgång till en annan uppsättning av live kameror. Det har du hackat Övervakningskamera med hjälp av Google.

2. Använda Google för att hacka Personliga och konfidentiella dokument:

Med hjälp av Google, är det möjligt att få tillgång till en e-arkiv som innehåller CV hundratals människor som skapades när de söker sina jobb. De dokument som innehåller deras adress, telefon, född, utbildning, arbetslivserfarenhet mm finns bara i några sekunder.
intitle:”curriculum vitae” “phone * * *” “address *” “e-mail”
 

Du kan få tillgång till en lista över. Xls-filer (Excel-dokument) som innehåller kontaktuppgifter inklusive e-postadresser till stor grupp människor. För att göra detta genom att skriva följande sökfråga och tryck enter:

filetype:xls inurl:”email.xls”

Dessutom är det möjligt att få tillgång till de handlingar eventuellt innehåller information om bankkonton, finansiella sammanfattningar och kreditkortsnummer med hjälp av följande sökfråga:

intitle:index.of finances.xls
 

3. Hacka Google att få tillgång till gratis saker:

Har du någonsin undrat hur man hackar Google för gratis musik eller e-böcker. Tja, här är ett sätt att göra det. För att ladda ner gratis musik, bara ange följande fråga på Googles sökruta och tryck enter.

“?intitle:index.of?mp3 eminem“

Nu kommer du att få tillgång till hela index Eminem album där i kan du ladda ner de låtar som du väljer. Istället för Eminem du kan ersätta namnet på din favorit album. Att söka efter de böcker allt du behöver göra är att byta ut ”Eminem” med din favoritbok namn. Också byta ”mp3” med ”PDF” eller ”zip” eller ”rar”.

Jag hoppas att du tycker om att använda Google för dataintrång stoppar på Internet. Om du har tyckt det här inlägget, ber vidarebefordra dina kommentarer.