OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Hur laddar man ner / installerar IOS 7?

Är du ute efter en guide om hur man installerar iOS 8? Då rekommenderar vi x365 artikel installera iOS 8!

iOS-7-Final

Hur man uppdaterar till iOS 7 Download. IOS 7 mest avancerade mobila operativsystem. Med sitt enkla användargränssnitt, fantastiska funktioner, och bergfast stabilitet, är iOS 7 grunden för iPhone.

Hur jag laddar ner iOS 7 Beta:

Var noga med att säkerhetskopiera dina enheter med iTunes 11 eller via iCloud backup innan du installerar iOS 7 beta. När du har installerat iOS 7 beta, kan du återställa din enhet med hjälp av antingen iTunes 10.6.3 eller via ditt iCloud-säkerhetskopiering.

Denna version av iOS 7 är endast avsedd för installation på utveckling enheter registrerade med Apples Developer Program. Försök att installera den här versionen av iOS på ett otillåtet sätt kan sätta din enhet i en oanvändbar, vilket skulle kunna föranleda en av garantireparationer.

Enheter uppdateras till iOS 7 beta kan inte återställas till tidigare versioner av iOS. Registrerade utveckling enheter kommer att kunna uppgradera till framtida betaversioner och den slutliga iOS 7 mjukvara.