OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Hur hackar man som i filmerna ?

 

Vi har alla sett de löjliga försök som gjorts av Hollywood för att försöka framställa hackare realistiska i sina filmer. Och eftersom jag är säker på att alla av er har ingått, de absolut …. FAIL. För er som har inte sett någon, följ denna länk för att se en fullständig lista över filmer. Några av dessa kommer att vara helt absurt att de av er som vet dataintrång, medan andra kommer att vara något realistiskt. Hur hackar man?

  1. Få massor av datorskärmar och stapla upp dem för att skapa ett slags skal omkring dig. Vad skulle du använda dem för, vet jag inte, men du behöver dem.
  2. Skriv i löjliga hastigheter, tryck på flera tangenter samtidigt
  3. Använda aldrig musen. Gör alla dina hacka via tangentbordet. När du har fått igenom alla ”brandväggar” och annat skräp, paus, plocka upp din pekfinger och långsamt släppa den på <ENTER> tangenten, luta dig tillbaka och …
  4. Vänta tills laddningen kommer till 100%.
  5. Du måste kunna bryta sig in en dator eller statliga server på tio minuter.
  6. Du måste skapa och skicka ett virus som blinkar ”virus” på offerets server och orsaka servrar för att få mini explosioner.
  7. Under hacking processen någon gång måste du ha slumpmässiga 1: or och 0: or rulla ner hela skärmen, eller i stället för 1: or och 0: or har slumpmässiga HTML-kod strömmande ner hela skärmen eftersom du kan hacka via HTML … rätt?