OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Bästa hacker filmen genom tiderna. 1

Här finns en lista på de största hacker filmer genom tiderna. Numera har nästan alla watchable actionfilm minst en scen där en hacker gör sin sak. Du kanske har märkt ett mönster i de flesta av dessa filmer, hackare är brottslingar. Som ni alla vet att de flesta hackare är inte brottslingar, utan nyfikna hippies. Det är för dåligt dagens ungdomar tillbringar mer tid att titta på och tro TV sedan sina egna lärare och skola. Det är därför du ser hacker är dessa dagar som får 70 års fängelse för de mest efterblivna sakerna någonsin, när det finns våldtäktsmän få nästan ingenting.

Tron (1982)

En hacker är borta i en värld av en dator och tvingas delta i gladiatorspel där hans enda chans att fly är med hjälp av en heroisk säkerhetsprogram.

War Games (1996)

En ung man hittar en bakdörr till en militär super dator där verkligheten blandas ihop med spelande, eventuellt kan det tredje världskriget börja.

Sneakers (1992)

Komplexa men lättsam thriller om datorer och kryptografi, statliga och spionage, hemligheter och bedrägeri och svek.

Hackers (1995)

En ung pojke har gripits av den amerikanska Secret Service för att skriva ett datavirus och förbjuds att använda en dator till sin 18-årsdag. År senare, han och hans nyfunna vänner upptäcker en komplott för att släppa lös en farlig datorvirus, men de måste använda sina datakunskaper för att hitta bevis samtidigt som eftersträvas med Secret Service och den onda datorn geniet bakom viruset.

Revolution OS (2001)

Insidan historien om hackare som gjorde uppror mot proprietär programvara modell och Microsoft för att skapa GNU / Linux och Open Source rörelsen.

Code Hunter (2002)

Amerikas bästa spelare dras in till den ultimata cyber-terrorism. Spelet ”s mastermind har stulit hans identitet, satte honom på FBI” s Most Wanted List och utövar utpressning honom att ta en del i en riktig tvinnat plan för världens undergång. Med bara timmar kvar, kan koden brytas för att rädda världen från total förintelse?

Live Free or Die Hard 4 (2007)

John McClane tar på en Internet-baserad terroristorganisation som systematiskt stänga av USA.

Wargames: The Dead Code (2008)

Hacker Kommer Farmer anlitar en Government superdator som heter Ripley i en online terrorist-attack spel. Lite vet Farmer som Ripley har utformats för att vädja till potentiella terrorister, och vissa glapp har vänt gjort honom bli paranoid.

 

 

One comment on “Bästa hacker filmen genom tiderna.

  1. Pingback: Hur hackar man som i filmerna ? ← Allt om hacking

Kommentarerna är låsta.