OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Hacka dator med hjälp av ip-adress (windows)

Bokstavligen är dataintrång tillgång något eller någon i Internet utan deras tillåtelse eller intresse. Medan tala Sammanfattningsvis är dataintrång mycket lätt jobb, det är som istället för att använda ytterdörren, att hitta dolda dörren till ett hus och kapning av värdefulla saker. Bland alla de dataintrång, hacking via IP-adress är en av de vanligaste men ändå kraftfull början.

Du kanske vill hacka på webbplatsen och sätta din annons där eller ta lite databasinformation I denna typ av dataintrång, spelar du med webbservern dator i stället för administratörens dator. Jo, är www.website.com värd i separata webbserver istället persondator.

En annan kan vara åtkomst till din väns dator från ditt hem. Även detta är IP baserad och detta är möjligt endast när din väns dator är online. Om den är avstängd eller inte ansluten till Internet och sedan avlägsna IP hacka är helt omöjligt.

Tja, har båda hacka samma process. Låt oss sammanfatta vad vi måste göra.

  1.      Bekräfta webbplatsen eller en dator som du vill hacka.
  2.      Hitta eller spåra deras IP-adress.
  3.      Se till att IP-adressen är online
  4.      Skanna efter öppna portar
  5.      Kontrollera om ärevördiga portar
  6.      åt via porten
  7.      Brute-forca användarnamn och lösenord

Låt mig beskriva i korthet i enbart grundläggande steg som ett barn kan förstå det.
Först att få IP-adressen för offer.
För att få IP-adressen för offret webbplats, ping för det i kommandotolken.

Till exempel,

ping www.google.com

hämtar IP-adressen för Google.com

cmd ping

Ping www.google.com

Det är så vi kan få IP-adressen för offren hemsida.Vad sägs om din väns dator? Du kan inte göra www.dinvän.se, kan du? Hitta din väns IP-adress är lite tufft jobb, och tuffare är det om han har dynamisk IP-adress som håller på att förändras.

Nu har du IP-adressen rätt? Är det på nätet?

Att känna till onlinestatus bara pinga IP-adressen, om det är online kommer det att svara.

Om IP-adressen är online söka efter öppna portar. Öppna portar är som stängd dörr utan lås, kan du gå i och utanför enkelt.

Använd Advanced Port Scanner skanna alla öppna och ärevördiga portar.

Nu har du IP-adress och öppna port adress offret, kan du nu använda telnet för att försöka komma åt dem. Se till att du har telnet aktiverat i din dator eller installera det från Kontrollpanelen> Lägg till ta bort program> lägga till Windows-komponenter.

Nu Öppna Kommandotolken och använda kommandot telnet för att få tillgång till IP-adressen. Använd följande syntax för anslutning.

telnet [IP-adress] [Port]

Du kommer att bli ombedd att mata in inloggningsuppgifter.

Om du kan gissa information lätt så är det OK. Eller så kan du använda några brute-force verktyg