OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Den här kortskimmaren är en fantastiskt välgjord maskin för bedrägeri

Ett kredit-eller bankkort är mycket tunt och man kan tro att det bara precis passar in i Bankomatöppningen. Men faktum är att detta instrument också får plats i öppningen och kan stjäla information från kortet, vilket kan leda till stora stölder.

Egentligen behövs det inte så mycket och man har länge använt skimning för att stjäla kortinformation. Ett batteri, en elledning och en IC (integrated krets) med minneskapacitet samt en magnetisk avläsare. Batteriet är mycket litet men kan ändå hålla i flera veckor. Troligtvis fungerar apparaten med en mycket låg ström när det inte sitter något kort i Bankomaten.

Trots att denna nya kortskimmare, som uppvisas av Brian Krebs, är mycket tunn är den nog inte svårare att upptäcka än de som varit i bruk tidigare. Krebs har visat en liknande apparat för ett par år sedan, som faktiskt såg ännu mindre ut. Skillnaden ligger i kvalitet- denna version från 2014 ser mer hållbar och starkare ut.

Man har använt liknande apparater för skimning av Bankomater i många år nu. De senaste åren har de blivit allt mindre i storlek, så de kan få plats inne i öppningen. Tyvärr ger inte bedragarna upp utan fortsätter att uppfinna nya saker för att stjäla folks pengar. Men det räcker inte med att ha kortets information, man behöver också PIN koden. Ofta har man satt upp kameror i närheten som registrerar koden. Därför ska man alltid först kontrollera tangentbordet för att se om det är falskt, och sedan hålla handen över när man knappar in koden. Man gör sitt bästa, även om man inte kan skydda sig till 100%.

 

Hjälp oss genom att gila sidan!

Rutan kommer stängas efter 30 sekunder eller ifall du gillar oss:

Alltomhacking.se drivs för att hjälpa alla förstå hur man hackar och för att folk ska bli mer medvetna att det är ganska enkelt att hacka. Men för att vi ska kunna hålla sidan upp så behöver vi betala för servrar mm. Det är därför vi ber dig att gilla våran sida. Det ger oss drivkraft för att fortsätta.

För att stänga detta fönster måste du uppfylla ett av alternativen:

  • Gilla oss på Facebook
  • Vänta 30 sekunder