OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Hur hackar man facebook? 2014

Hacka facebook

Idag kommer vi avslöja olika metoder som man kan använda för att hacka Facebook lösenord och Facebook konton. Många av har säkert ställt sig frågan ifall det är möjligt att hacka någons Facebook. Svarat på frågan är att det är ganska enkelt ifall man lägger ner tid på det. Det finns väldigt många sätt att hacka någons Facebook och i den artikeln kommer vi gå genom dom 6 vanligaste. Observera att denna artikeln är endast i utbildningssyfte och att vi inte tar något ansvar för eventuellt missbruk. Du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig varsamhet och är straffbart.

Hacka Facebook konton

Ifall man bara är intresserad av att komma åt någons Facebook tillfälligt då behöver man inta hans lösenord och då använder man sig av två olika metoder. Den första är Facebook cookies och den andra är att man fjärrstyra någons dator med hjälp av en r.a.t.

Facebook cookies

Personligen så tycker jag att denna metoden är enklast. Det ända man behöver göra är stjäla en kaka från personens dator och därefter har man åtkomst till hans Facebook. Kakan man behöver stjäla heter datr. Det du som angripare gör är att du med fysisk åtkomst kollar bland kakorna på datorn och kopierar datr kakan. Därefter lägger du in den på din dator och du är inloggad som personen. Observera att det är viktigt att du använder dig av samma webbläsare på din dator som han använder på sin. Så här kan kakan se ut:

datr=13213gye5435-43fdsf772957bfjdhghtrj435425349830fc

Fjärrstyrning med hjälp av en r.a.t(Remote Administration Tool)

Denna metoden är lite svårare men man behöver inte ha fysisk åtkomst till offrets dator. Det man gör är att man på något sätt försöker överföra en r.a.t till offrets dator. För att sedan kunna fjärrstyra den. När man väl har åtkomst så finns det två alternativ första är öppna webbläsaren och göra det man vill. Men den metod är farlig eftersom personen kan se det på sin skärm vilket kan resultera med att han stänger av datorn och du tappar kontakten. Andra metoden är att man stjäl kakan så som jag förklarade i föra metoden fast utan att man är vid datorn fysiskt.

Hacka Facebook lösenord

Denna metoden är bättre ifall du vill ta över någons Facebook under längre period eller ta över kontot helt. Med denna metoden får mans personens lösenord i klartext så du kan logga in från alla datorer i hela värden utan problem. För att få någons lösenord i klartext använder man sig av phishing, keylogging social enginering eller Email hack.

Facebook Phishing

Jag valde att sätta denna metoden först för den är mest populär. Phishing är nätfiske. Det finns två olika sätt man kan göra det på den första använder man sig av ifall man har åtkomst till personens dator. Det man kör är att man ändrar i host filen som finns på datorn och säger att Facebook inte ligger på den riktiga servern utan på din dator eller server vilket resulterar i att offret inte kommer till riktiga Facebook utan en fake Facebook sida som du har satt upp på din dator där du får tag i offrets lösenord. Andra sättet är ifall man vill få åtkomst till många Facebook lösenord detta sättet är mer invecklat och kräver mer tid. Det man gör är att man sätter upp en facebook sida som ser äkta ut på något webbhotell. Det bästa alternativet är ifall webbhotellet är gratis för då medför det inga kostnader. Sedan skickar man ut länken till så många som möjligt och hoppas på att någon loggar in. Men det är viktigt att sidan ser äkta ut annars kommer folk fatta att du föröker hacka Facebook.

Facebook Keylogging

Detta är min andra favorit eftersom det ända man gör är att man fjärinstallerar ett keylogger program.Vilket resulterar i att allt personen trycker på sitt tangentbord sparas och skickas till din mail. Så istället för att bara få Facebook lösenordet får du också information om allt personen har skrivit på sin dator. Denna metoden gör det enkelt att hacka alla sidor som personen har besökt tex hacka Facebook och personens email.

Social Engineering

Dena metoden är mest komplicerad eftersom man behöver lurar personen. Det man gör är att man kan tex ringa och säga att man är från Facebook support och säga att något verkar vara fel mer personen konto. Därefter säger man att man måste verifiera att det är den riktiga personen man pratar med och frågar efter hans lösenord. Så ifall man lyckas är det inte så komplicerad men annars måste man göra nya försök.

Email hack

Denna metoden går ut på att man använder sig av glömt ”Glömt lösenord” fältet på Facebook vilket resulterar i att Facebook skickar en återställnings länk till personens email adress. Därefter är det svåra att föröka komma åt personens email. Vi har en annan artikel som beskriver det Hacka email.