OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Hur hackar man twitter?

Information du bör veta

Hur hackar man andras twitter konton? Oroa dig inte, du kommer att få reda på nästan alla metoder om hur man gör så. Observera att denna artikeln är endast i utbildningssyfte och att vi inte tar något ansvar för eventuellt missbruk. Du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig varsamhet och är straffbart.

Det första du behöver fråga dig själv är:

Vill du komma åt personens twitter konton tillfälligt eller vill du komma åt det för alltid?

Att hacka i 2014 kommer vara lite svårare men det är absolut inte omöjligt. Eftersom Twitter och de flesta andra sociala medier använder email för att komma åt lösenordet om den blir hackad eller om du nu glömmer bort lösenordet.

Så vad betyder detta undrar du?

Jo först och främst beror det på de två frågor som du fick ställa dig själv förut, vill du ha inloggningen för alltid eller bara tillfälligt?

För att få tillgång till inloggningen för alltid måste du få tag i användarens email, annars kan de bara ta tillbaka gubben och du förlorar lösenordet.

Vill du lära dig om hur man hackar email konton, klicka då här.

Fjärrstyrning med hjälp av en r.a.t (Remote Administration Tool)

För att få en r.a.t att fungera måste du försöka lura offret att ladda ner programmet.

När offret lyckades med att ladda ner programmet så kan du börja fjärrstyra själva datorn. Denna metod är lite farligt eftersom offret eller personen kan se allt du gör på skärmen som de sedan kan göra någonting åt som tillexempel stänga av datorn så du tappar kontakten med datorn. Detta gör så att du inte längre kan fjärrstyra den tills datorn går på.

Vad kan du göra med en r.a.t? Jo du kan logga in i själva twitter kontot genom att öppna offrets webbläsare eller så gör du vad du nu än vill, du har kontroll över hela datorn.

Hacka Twitter lösenord

Vill du ta över personens Twitter konto under än längre period utan att använda r.a.t finns det olika alternativ, du kan anänvda phishing, keylogging, social enginering eller Email hack(Det finns en länk ovanför till artikeln där vi lär er hur man hackar email konton). Dessa gör så att du får lösenordet i klartext och med det kan du logga in i från vilken dator du nu än, och vart du nu än vill.

Vad är Phishing?

Phising är den populäraste metoden till att hacka Twitter konton, men det funkar även för andra sociala medier. Phishing står även för nätfiske. Det finns två stycken metoder till hur man gör detta, men vi komer bara gå igenom en av dem idag. Den lite svårare är att man sätter upp en twitter sida som ser äkta ut, du kan hitta gratis webbhotell till att sätta up hemsidan eller så kan du betala för en, det beror på hur du vill ha det. Sedan när man är klar med allt så kan du börja skicka runt hemsidan till de du vill hacka, när de loggar in får du deras inloggningsuppgifter. Men det viktigaste med hemsido-phishing är att det måse se äkta ut annars kommer inte folk gå på det.

Twitter Keylogging

Att keylogga någon är nästan som att använda r.a.t, man måste få offret att ladda ner din keylogger på deras dator som sedan resulterar i att allt personen trycker på sitt tangentbord sparas och sedan skickas till dig i mail. Denna metod gör så att du bara inte får tag i personens Twitter men även alla andra hemsidor de loggar in på. Med detta kan du även hacka personens email konto.