OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Node365 Gratis webbhotell utan reklam

Folk letar efter tjänster som erbjuder gratis webbhotell men de hittar inga alternativ. Men som tur så har ett nytt företag startat ett webbhotell. De erbjuder kostnadsfritt webbhotell med både Mysql och PHP. För tillfället erbjuder de bara 200mb lagring men det ska öka i framtiden. Men det bästa med deras webbhotell är att det är helt reklamfritt.

Ett citat från deras hemsida:

”Gratis webbhotell är något som alla utvecklare behöver, vi vet om att det är svårt att klara sig med ett mindre projekt på Internet och därför vill vi erbjuda denna tjänst gratis.”
 

Deras administrations panel är väldigt enkel men det erbjuder väldigt många funktioner. En av dom bästa funktionerna är att man kan ha flera hemsidor på ett och samma konto vilket resulterar i enkel hantering.

 

En reklamfilm för Node365

En annan sak som är riktigt bra med dom är att de driver en blogg. På bloggen publicerar de väldigt bra saker om webbhotell och om hemsidor. De tipsar om det flesta inom webb. Här är några exempel på inlägg de har på sin blogg: