OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Ladda ner en hel hemsida (Windows och Linux)

Ladda ner en hel hemsida

Scenario: Kalle hade en fruktansvärd dag. Hans flickvän gjorde slut med honom och sparkade honom ut ur hennes lägenhet. Han trodde inte att det kunde bli värre, trots allt, kunde han försöka få över henne genom att titta på vackra, HIV-infekterade kvinnor på hans favorit sen natt hemsida. Han visste att oavsett hur deprimerad han blev …. Det fanns ingenting som inte kunde fixas av bröst. Men hans kväll blev värre när han insåg att webbplatsen stängdes för evigt, och han hade ingen backup att falla på!

Lösning: Kalle borde ha laddat ner hela webbplatsen.

Hur: Det finns många sätt att göra det på. Jag kommer att visa dig två.

  • För att ladda ner en hemsida på Windows, kan du använda ett program som heter BlackWidow. BlackWidow är en webbplats skanner, en webbplats kartverktyg, en webbplats ripper, en webbplats spegling verktyg, en offline webbläsare, ett FTP-program, en Net Spy och Webmaster verktyg. I det här fallet kommer vi att använda webbplatsen rippning funktionen.För att ladda ner en hemsida, skriva in adressen och tryck Go. När den är klar indexera webbplatsen, klicka på fliken Struktur och du kommer att se webbplatsen i sin mapp hierarki.
  • För att ladda ner en hemsida på Linux, kan du använda wget kommandot.
wget -r -p -U Mozilla http://alltomhacking.se

-r (rekursiv) berättar wget kommandot för att hämta alla länkar från alltomhacking.se s framsida, inklusive bild, ljud och andra filer.

-U Mozilla berättar webbplats som du använder en vanlig webbläsare – Mozilla. Occasionaly kommer målservern inte låta dig ladda ner webbplatsen om du inte kommer från en webbläsare. Detta alternativ kommer att lösa detta problem.