OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Hacka snapchat 3

Snapchat är simpelt beskrivet en bildchatt eller en videochatt. Det som främst har gjort chatten populär är att du kan skicka en bild till en person och därefter bestämma hur länge som bilden ska visas efter att personen i fråga har tagit emot bilden. Det är samma sak med videoklipp som du kan skicka. Du kan då istället välja hur många gånger personen i fråga ska kunna spela upp ditt klipp. Standard är att videon visas en gång.

Snapchat är en väldigt enkel app, och det gäller även säkerheten kring snapchat. Därför har snapchat blivit hackat ett flertal gånger. År 2014 blev snapchat hackat och hela 4.6 miljoner användare som hade snapchat fick information läckt ut på nätet. Detta inkluderade inte bara bilder utan även deras telefonnummer och annan information som de hade använt sig av i chatten. Även om de hade valt att bilderna enbart skulle visas ett fåtal sekunder hade snapchat sparat ner dem till sitt arkiv och detta läckte ut. Dessutom kan andra användare ta en skärmdump på den snap som de hade fått för att spara detta ett längre tag, det vill säga tills de själva ville ta bort det.

Det är enklare att hacka ett enskilt snapkonto än hela snapchat. Du bör dock ha i åtanke när du registrerar dig på snapchat att de inte tar något ansvar över din information om någon obehörig skulle komma åt den även om de inte skulle lägga ut den själv. Den information som du anger till snapchat ansvarar du därmed helt enkelt för själv. Ge inte ut känslig information och skicka inte bilder som du inte kan stå för. För att någon du känner ska kunna hacka din snapchat krävs inte mycket. Om de kan lösenordet till din mail eller din säkerhetsfråga är det enkelt för dem att få tag på lösenordet till din snapchat.

De kan även byta ut ditt lösenord. Det är större risk att någon du känner hackar dig än att du råkar ut för en internationell hackare. Därför är det bästa sättet för dig att skydda dig att använda lösenord som inte är kopplade till din person.

Det enklaste sättet att hacka någons snapchat är:

Att använda sig av mjukvara för det. Ett exempel på sådan mjukvara kan vara snapperbrute.com. Det är bara att ladda ner till mobilen eller direkt till datorn. Därefter kan du spara ner snaps, ingen begränsing på hur länge du kan kolla på snaps, möjlighet att lägga upp andras bilder/ bilder du har tagit tidigare och till slut att det är helt ospårbart.

3 thoughts on “Hacka snapchat

 1. Esman Fakhro sep 17,2015 10:37

  Mycket bra och underhållande sida :)! Jag skulle vilja komma i kontakt med admin om det är möjligt? Har bara en fråga till hen. Tacksam för svar 🙂

  MVH – Esman

 2. root sep 23,2015 12:28

  Vi kan tyvärr inte svara på specifika saker. Vi kan bara svara på frågor gällande sidan.

 3. emma li 223 sep 30,2015 16:10

  tack för hjälpen idag

Kommentarerna är låsta.