OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Hacka Moviestarplanet (MSP)

Moviestarplanet

Moviestarplanet är en community där du kan chatta med dina vänner, leka med dina husdjur, bli rik och berömd, skapa din egen filmstjärna, finna uttryck för din kreativitet, skapa din egen stil, göra egna filmer och mycket mer. Hemsidan är anpassad för barn mellan 8 till 15 år och är helt gratis att använda sig av. Det är en social mötesplats som är skapad för att ge barn en trygg plats att mötas på. Moviestarplanet är väldigt populär och hundratals barn i Sverige besöker sidan dagligen. Det är dock vanligt att Moviestarplanet blir hackat. Du kanske vill ha VIP, men inte får dina föräldrar att betala för det. Då kan du hacka en användare på Moviestarplanet som har VIP.

Guide för att hacka Moviestarplanet konto:

  1. Till att börja med loggar du in.
  2. Sedan hittar du en användare som du vill hacka.
  3. Därefter skickar du en ”bästa-vän-förfrågan” till den användaren och väntar på att denne ska acceptera din förfrågan.
  4. Sedan skickar du ett meddelande till användaren, där det räcker med att skriva en enkel hälsning.
  5. När användaren svarar kan du fråga om denne vill ha ett helt års VIP gratis och att du kan ordna detta om denne ger dig sitt lösenord.
  6. Då det som tidigare nämndes är barn som mestadels vistas på denna hemsida, finns det en stor chans att offren kommer att nappa på ditt erbjudande.
  7. När du har fått lösenordet kan du enkelt logga ut som din egen användare och logga in på den andres konto.
  8. För att sedan ta över användaren, går du in på inställningar och helt enkelt byter ut lösenordet.
  9. Detta är det absolut enklaste sättet för dig att hacka en användare på Moviestarplanet.
  10. Ha dock i åtanke att du bryter mot reglerna genom att fråga om lösenordet och kan därmed bli utslängd som egen användare.

Se även till att byta e-postadress till användaren på Moviestarplanet, annars finns det en möjlighet att denne lyckas ta tillbaka sitt användarkonto och ändrar lösenordet igen. Då har du förlorat kontot och kommer inte att kunna komma in på det igen. Ha även i åtanke att det alltid är olagligt att hacka någon annans användarkonto.