OBS: Denna sida är endast i utbildningssyfte, vi tar inget ansvar för eventuellt missbruk, du kommer vara ensam ansvarig för missbruk som du gör. Hacking är brottslig verksamhet och är straffbart.

Anonymous

Anonymous

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=C18m6gff304]

Vilka är Anonymous?

Anonymous är ett decentraliserat nätverk av individer fokuserade på att främja tillgången till information, yttrandefrihet och öppenhet. Gruppen har gjort internationella rubriker genom att exponera Scientologikyrkan, stöd mot korruption rörelser i Zimbabwe och Indien, och ger säkra plattformar för iranska medborgare att kritisera sin regering.

Anonymous ibland beskrivs som en ”hacker kollektiv,” en grupp av individer som hack för ett liknande syfte. Men Anonym är verkligen en grupp endast i den meningen att flera personer använder namnet till rubriken sina ansträngningar. Anonym består av individer som hacka sig in i datasystem utan tillstånd och ta data såsom kommunikation journaler, namn, adresser, telefonnummer, och kreditkort. Anonyma medlemmar har i allmänhet en ”större goda” syftet bakom deras attacker. Till exempel i september attackerade medlemmar Texas polis datasystem och publicerade 3 GB loggar brottsbekämpande, som motiveras med att säga att det skulle skina ett ljus på poliskorruption. Anonym har även hackat i San Francisco BART offentliga transiteringssystemet och gjorde breda hot mot Facebook.

Hacking attacker från Anonymous allmänhet anordnas av ett litet antal människor och som ord går från medlem till medlem, andra hop ombord. Kolla in vår intervju med en Anonym ledamot som specificerar erfarenhet från insidan här.

Vad har Anonymous hackat?

Anonyma hackare bröt sig in webbservrar i Stratfor och kopierade 200 gigabyte värde av data. Hittills verkar det som hackare har detaljerna bara ungefär Stratfors kunder som köpt Stratfor nyhetsbrev, men hackare kan lätt få mer än så. Flera rapporter visar Anonymous Nästa släpper mer än 3,3 miljoner klient e-post.

En oberoende analys av förlust av data och identitetsstöld förebyggande Service Identity Finder säger att hittills har 9.651 aktiva kreditkort, 47.680 unika e-postadresser, 25.680 unika telefonnummer och 44.188 krypterade lösenord hackat från A till M-namnlistan. Fler detaljer kommer att släppas under de kommande dagarna så Anonymous publicerar N till Z lista med namn.

Stratfor ser särskilt dåligt i detta fall eftersom kreditkortsuppgifter inte var krypterad, vilket innebär att det var mycket lättare än vanligt för Anonym att stjäla och spricka öppna. Det är ganska amatör misstag för en så kallad ”intelligens” företag.

Anonymous freedom forever!